Tijdens een kleuradvies leer je welke kleuren het mooiste bij jou passen. Bij je uiterlijk maar ook bij je persoonlijkheid en smaak. Je leert welke kleuren je het beste kunt kiezen voor je kleding, haar, make-up en accessoires. Dit scheelt tijd en miskopen tijdens het winkelen. In de ‘goede kleuren’ zie je er niet alleen op je mooist uit, ze combineren ook nog eens goed. Uiteraard heb je zo een paar favorieten. De ervaring leert dat je vaak veel meer mogelijkheden hebt. Daarnaast combineren de kleuren goed. Zo kun je met weinig moeite leuke sets maken. Workshops zijn heel geschikt als bedrijfsuitje of vriendinnendag. Uitsluitend in groepsband met minimaal vier deelnemers.

Workshop Kleur & Kleding

Naast kleuradvies krijg je ook advies op gebied van figuur en styling in deze workshop. Zo kun je kleding kiezen die flatteert bij je lichaamsvorm, gezicht en lengte. Dit is altijd de basis. Er zijn 8 verschillende figuurvormen, allemaal hebben ze positieve en mindere punten. Als kleding goed staat zal je deze met meer plezier en vooral vaker dragen. Daarnaast veel aandacht voor het maken van sets, ofwel combineren.

Styling is de laatste jaren behoorlijk veranderd. Het is veel persoonlijker geworden. Het is niet alleen wát je draagt maar vooral hoe? Kunnen die sneakers nu wel of niet onder een jurkje en welke kleur kousen draag je erbij? Hoe zorg je ervoor dat je outfit spannend en eigentijds is en tegelijkertijd bij jou past? Bij je persoonlijkheid, smaak, beroep en levensstijl. Dit maakt styling voor iedereen anders. Met een paar goede handgrepen zal je merken dat het helemaal niet zo ingewikkeld is als het lijkt.

Alle tips & tricks zijn verwerkt in de compacte stylingcards. Handzaam voor in je tas zodat je tijdens het winkelen of aankleden even kunt spieken. Indien gewenst is er extra aandacht voor professionele kleding. De do’s en dont’s van professionele kleding hebben de afgelopen jaren een ware transformatie doorgemaakt. Er is veel meer ruimte voor identiteit. Het hoeft niet meer zo stijf of afstandelijk te zijn. Het traditionele mantelpak wordt gedragen met laarsjes, hakken of broques. Of ingewisseld voor een jurkje, chino of jeans. Het is maar net waar je werkt en wat je doet. Uitsluitend in groepsband met minimaal vier deelnemers.

Tarieven

Workshop Kleuradvies inclusief kleurenkaart voor € 99,- pp. Workshop Kleur & Styling € 199,- pp

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.