Tijdens een allround kleur- & kledingadvies leer je welke kleuren, pasvormen, stoffen en stijlen jou het mooiste staan. We gaan op zoek naar een stijl waarbij jij je thuis voelt en die aansluit bij je levensstijl en beroep. Winkelen wordt met de kleurkaart en stylingcards een stuk makkelijker en leuker. Moeiteloos bouw je een garderobe op waar je jaren plezier van hebt. Met de stylingtips weet je leuke sets te combineren, afgestemd op je bui of de gelegenheid. Naast een kleurenkaart ontvang je de Hi Style Stylingcards.

Met of zonder digitale shopsessie

Je kunt dit advies zowel met als zonder digitale shopsessie boeken. In een shopsessie ga ik voor jou op zoek naar kleding en accessoires die nu in de winkel hangen. Uiteraard afgestemd op je kleurtype, figuur en stijl. Je ontvangt voorbeelden van kleding, merken, winkels en webshops zodat je meteen na het advies kunt winkelen.

Een Stijlfactor5-advies verloopt in 2 fases. De eerste keer vindt altijd plaats in de studio in Rotterdam. Dit omdat ik allerlei voorbeelden wil laten zien. Tijdens onze tweede afspraak heb ik je advies uitgewerkt en geef ik meer tips. Dit kan zowel bij je thuis als in de studio.

Wil je meteen beginnen?

Je kunt ook direct beginnen met de online opleiding kleurstylist.

Je leert dan dezelfde stof en krijgt persoonlijke begeleiding tegen een lager tarief.

Tarieven

 • Een kleur- en kledingadvies inclusief stylingkaarten en kleurenkaart: € 429,-. Met online shopsessie € 499,
 • Een kleding- en stylingadvies zonder kleuradvies € 349,- Een kleur-figuuranalyse € 349,- Kijk bij kleurenanalyse!

Heb je een kleiner budget of minder tijd? Je kunt ook kiezen voor een online kledingadvies voor € 229,-

Wat leer je tijdens een kleur- en kledingadvies vrouwen:

 • welk kleurtype je bent. Er zijn 14 verschillende kleurtypes!
 • jouw mooiste topkleuren en jouw beste basiskleuren
 • leuke kleurcombinaties maken
 • welke kleuren make-upkleuren en haarkleur jou het mooiste staan
 • welke accessoires en sieraden: goud óf zilver
 • welke figuurvorm je hebt zodat je deze optimaal in balans kunt brengen en je mooiste delen kunt accentueren
 • de beste pasvormen, soorten prints, stoffen en lengtes
 • een stijlanalyse: welke stijlen sluiten goed aan bij jouw smaak, persoonlijkheid en lifestyle
 • de beste kledingmerken passend bij jouw figuur en leuke (web)winkels
 • een digitale collage zodat je meteen kunt winkelen naar kleding die past bij jouw figuur en stijl

Daarnaast ontvang je een persoonlijke kleurenkaart en 2 stylingcards zodat je de belangrijkste informatie altijd bij de hand hebt.

Nieuw is een kleur-figuuranalyse waarbij je naast een kleurenanalyse en kleurenkaart ook figuurtips krijgt. Ofwel jouw figuur in een notendop zodat je na een sessie klaar bent om te winkelen! Je krijgt kledingtips voor je lengte, figuur en je gezichtsvorm. Het tarief hiervoor is € 349,- inclusief kleurkaartje.

Bekijk de video: Met een persoonlijk Stijlfactor5-advies kun je alle kanten op.

Een Stijlfactor5-advies zorgt dat kleding kopen en combineren makkelijk en leuker wordt.

Kleur- en stylingadvies op Hi Style TV

logo Hi Style

Esther

Het stond al jaren op mijn wensenlijstje: het doen van een kleur- en stijladvies, maar het kwam er maar niet van. Had ik het maar jaren eerder gedaan. De adviezen zijn zo praktisch, hip en ook als je niet zo veel verstand van mode hebt eenvoudig toepasbaar. Ik heb nu veel minder kleding dan voorheen maar ik draag alles.

Esther
logo Hi Style

Lieke

De digitale kledingcollage heeft me heel goed geholpen met shoppen en was echt een waardevolle toevoeging. Alle kledingstukken zijn goed met elkaar te combineren. Ik voel ik me veel mooier, jonger en kleurrijker en ik krijg veel complimenten over mijn kleding. Ik ben blij dat ik het advies heb gedaan bij Merel. Zij is super goed in haar vak, enthousiast, begrijpt heel snel wat je bedoelt en wat bij je past en benadrukt met liefde je sterke kanten.

Lieke
logo Hi Style

Monique

Ik had al eerder een kleurenanalyse gedaan, maar het lukte me toch niet om kledingstukken goed te combineren. Daarom viel ik steeds terug op basics. Tijdens het Stijlfactor 5 advies heeft Merel me laten zien hoe ik mijn garderobe kan upspicen en hoe ik mijn beste kleuren kan combineren. Er is ontzettend veel aan bod gekomen waardoor het een heel compleet advies was waar ik goed mee uit de voeten kan.

Monique

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.