Op zoek naar een leuke bedrijfsworkshop rondom kleding en kleuradvies? Boek Merel van ‘t Wout voor een gezellige, inspirerende bijeenkomst met veel interactie. In een sessie van een tot anderhalf uur legt zij alles uit over kleur, figuur en styling. Ze weet zowel mannen als vrouwen te boeien met een interessante mix van onderwerpen. Alle deelnemers krijgen ook persoonlijk advies mee.

Kleuradvies kleding bedrijfsworkshop

Tijdens een kleuradvies kleding workshop, krijgen de deelnemers in vogelvlucht een hoop kennis waar ze na afloop meteen mee aan de slag kunnen. Wanneer gewenst, bespreken we in het kort ook de do’s en don’ts van een professionele look. Hi Style neemt alles mee om er een geslaagde sessie van te maken: een spiegel, kleurdoeken, kleurenkaartjes, voorbeelden en boeken. De tips die je gekregen hebt, inspireren je om thuis te gaan spelen met je eigen stijl.

Losse bedrijfsworkshop of onderdeel van een evenement

Hi Style geeft niet alleen losstaande workshops, maar kan ook tijdens evenementen of beurzen onderdeel zijn van een boeiend programma. Denk aan informatiedagen, PR-activiteiten of re-integratie van personeel. We bieden dan onder andere workshops of persoonlijke adviezen in een stand en/of een sessie in groepsverband. Met als doel de persoonlijke presentatie van de deelnemers te verbeteren.
Alleen of samen met een team van enthousiaste stylisten, geeft Merel inspirerende en duidelijke voorbeelden en demonstraties. Haar motto is: Iedereen kan er mooi uitzien, als je maar weet hoe je met kleding kunt spelen! In korte tijd wordt duidelijk welke kleuren jou het mooiste staan, welke combinaties en pasvormen flatteren en welke stijl het beste bij je functie past.
De stylisten van Hi Style beschikken over actuele modekennis en zijn goed op de hoogte van actuele kledingetiquettes bij overheden, commerciële en technische bedrijven zowel nationaal als internationaal. De workshops kunnen in het Nederlands of het Engels worden gegeven.

Hi Style kan gezellige workshops organiseren tijdens een teamdag of training. Een paar keer per jaar adviseert Hi Style Academy de nannies van Görtz and Crown

Wat kan wel en wat kan niet?

Een professioneel stylingadvies wordt veel geboekt door bedrijven die een leerzame, gezellige middag of avond willen met handige tips voor zakelijke kleding en presentatie. Al tijdens de introductie zal blijken dat ‘wat wel en niet kan’ allang niet meer zo zwart-wit is. Het verschilt per branche, bedrijf, functie en gelegenheid. Bovendien is het er de laatste jaren op de werkvloer qua kleding een stuk leuker op geworden. Persoonlijker en speelser. Daar ligt meteen ook de uitdaging, want wat past er goed bij jou en je bedrijf? Ontdek er alles over tijdens een leuke, informatieve bedrijfsworkshop.

Hi Style werkt onder andere voor de Bijenkorf, Rob Peetoom, Deloitte, Görtz & Crown, Tafelgasten, University of Tilburg, Shell.

Hi Style werkt onder andere voor:

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.