Na een kleur- en kledingadvies kun je een shopsessie boeken. Handig als je je garderobe een flinke boost wilt geven of dat je veranderingen hebt doorgemaakt. Je van baan bent veranderd, bent afgevallen of beseft dat het beter kan. Anders dan andere stylisten werk ik met een shopplan. Vooraf selecteer ik kleding die past bij je smaak, budget en kleur- & kledingtype en ga ik “voorwinkelen”. Vervolgens neem ik je mee naar de winkels met de beste collecties voor jou. Dit scheelt enorm veel tijd en frustratie. Het voordeel van een externe Personal Shopper is dat ik niet vastzit aan bepaalde winkels of merken. Zo kan ik je helpen je geld zo goed mogelijk te besteden door merken te mixen en matchen. Uiteraard adviseer ik je over kleur, stijl en pasvorm en geef ik tips voor het maken van combinaties.

Ongemerkt bouw je door personal shoppen aan een eigentijdse garderobe die met je meegroeit.

Tarieven

€ 275,- per sessie plus voorzoeken en reiskosten.

Martine

Na een kleuren en stijlanalyse en de eerste keer met Merel 'shoppen', had ik naar mijn werk mijn nieuwe kleding aan. Ik kreeg van twee mannelijke collega's afzonderlijk een compliment dat ik er zo goed uit zag - ze vroegen zich af of ik met vakantie was geweest. Mijn kast hangt minder vol, maar ik heb een veel ruimere keuze om mijn koffer te pakken, want alle kleren die ik nu heb, passen bij elkaar - heerlijk. Ook als ik videogesprekken houdt, voel ik me zoveel zekerder met mijn leuke kleding.

Martine

Sandra

Winkelen: ik had er geen lol in. Vooral omdat ik niet weet waar ik het beste naar toe kan gaan. Na een winkelsessie met Merel is er een wereld voor mij opengegaan. Gewoon naar de winkels gaan die de leukste merken, pasvormen en kleuren voor mij hebben. In twee uurtjes hebben we behoorlijk veel geshopt maar hiermee kan ik weer een poosje vooruit. Dit geeft mij rust en plezier. Elke dag denk ik weer: wat zal ik vandaag eens aantrekken?

Sandra

Marije

Kleding vind ik heel leuk maar er zat geen lijn in mijn garderobe: ik kocht wat ik leuk vond. Dat dit ook heel anders kan heeft Merel mij geleerd. Kies kleding die je leuk vindt én mooi staat. In het begin vond ik het even puzzelen maar nu ik een jaar verder ben kan ik alleen maar zeggen dat ik zoveel aan de winkelsessie heb gehad. Alles wat ik nu koop combineert met de kleding die al in mijn kast hangt.

Marije

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.