Meer weten? Bekijk de video

Boek een kleur- en kledingadvies

Wil jij er ook moeiteloos leuk uitzien? Boek een kleur- en stylingadvies! Er zijn verschillende mogelijkheden; je kunt alleen een kleuradvies boeken, een kleur-figuuradvies waarbij je naast een kleuradvies ook figuurtips krijgt. Of je kunt een uitgebreid kledingadvies doen waarbij je alles over jouw mooiste kleuren, figuur- en stylingtips leert en advies op het gebied van Personal Branding ontvangt.

Een kleur- en stylingadvies is geen luxe! Het is een uitstekende investering die ervoor zorgt dat jij er op een moeiteloze manier mooi en eigentijds uitziet. Kleding waarin jij straalt, je mooie punten worden geaccentueerd en je mindere verdoezelt. Kleding en accessoires die eindeloos combineren en waar je jaren mee doet!

De kleur- en stylingadviezen vinden plaats in de studio in Rotterdam, bij je thuis of op locatie. Na afloop van een kleuradvies ontvang je een handige kleurenkaart en bij een kledingadvies praktische stylingcards zodat je het altijd bij de hand hebt. Maak meteen een afspraak of informeer naar de mogelijkheden voor een kleur- of kledingadvies. Je kunt op korte termijn langskomen.

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.