Een goed geordende kast zorgt ervoor dat je makkelijker kunt combineren. En het is vooral heel leuk om alles mooi en georganiseerd op te hangen. Samen maken we van jouw kast een miniwinkeltje. Als alles op kleur hangt, ziet het er meteen aantrekkelijk uit. Gedateerde, versleten of slecht passende kleding halen we eruit. Kleding die niet goed past kan ik voor je afspelden zodat je deze kunt laten vermaken.

Leuke combinaties maken

Daarnaast geef ik tips van kleding die eventueel kunt aanschaffen en waar je dit kunt vinden. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je gefocust (online) kunt winkelen. Miskopen behoren tot het verleden. Het valt mij op dat veel vrouwen vaak dezelfde basics hebben; 20 witte of zwarte shirtjes, maar te weinig bloesjes of broeken. Of heel veel jasjes, maar geen broeken of comfortabele vesten voor in huis. Zonde! Met een paar nieuwe aanschaffen, kun je allerlei leuke combinaties maken.

Garderobe organizen? Dit gaan we doen:

  • Oude of versleten kleding selecteren
  • Kleding afspelden om te vermaken etc.
  • Een lijstje maken van kleding die ontbreekt zodat je kleding die je niet veel draagt goed kunt gaan combineren
  • Meestal mail ik aanvullend nog wat voorbeelden van kleding
  • Advies omtrent de indeling van je garderobe. Als je nog een kast moet kopen, kan ik je uitleggen waar je op kunt letten.

Afhankelijk van het aantal kledingstukken, zullen we zo’n 3 tot 3.5 uur bezig zijn om je garderobe te organizen. Ook te boeken in het weekend.

Een garderobe organizen wordt vaak samen geboekt met een kleurenanalyse of een kledingadvies.

Wil je zelf aan de slag? In de gratis Hi Style Academy vind je meer dan 80 tutorials om je op weg te helpen.

Tarieven

€ 350 per sessie

Bekijk deze video voor een korte impressie.

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.