Tijdens een kleurenanalyse leer je welke kleuren het mooiste bij jou passen. Bij je uiterlijk maar ook bij je persoonlijkheid en smaak. Je ziet welke kleuren je het beste kunt kiezen voor je kleding, haar, make-up en accessoires. Dit scheelt een hoop tijd en miskopen. In je ‘goede kleuren’ zie je er niet alleen op je mooist uit, ze combineren ook nog eens goed. Uiteraard heb je een paar favorieten, maar je zal zien dat je veel meer mogelijkheden hebt! In een handomdraai maak je leuke combinaties en maak je betere keuzes tijdens het (online)winkelen. Een kleuranalyse duurt ongeveer anderhalf uur en vindt plaats in de studio in Rotterdam, bij jou thuis of in je bedrijf in Delft of omstreken.

Hi Style is in alle nationaliteiten gespecialiseerd. De basis is hetzelfde maar er zijn nuanceverschillen tussen Scandinavische, Braziliaanse of Indiase personen net zo goed dat alle Aziaten niet hetzelfde kleurtype zijn of vrouwen en mannen uit het Oostblok. Dit geldt voor de diversiteit qua kleur, persoonlijkheid en stijl. Ik spreek vloeiend Engels: so feel welcome if Dutch is not your first language.

Tarieven

 • € 275,- inclusief kleurenkaart.
 • Bij 2 personen € 259,- pp
 • Kleur- en figuuranalyse € 459,-

Kleurenkaartje

Je ontvangt een praktische kleurenkaart met een plastic hoesje ter bescherming. Het kleurenkaartje helpt je om miskopen te voorkomen. Fijn voor je portemonnee en het milieu. Je kunt het kleurenkaartje op een stof leggen of naast make-up. Zo zie je vanzelf of je de juiste kleuren hebt. Tijdens het advies leg ik ook meteen uit en demonstreer ik welke kleurcombinaties goed bij jou werken.

Elke vrouw en man heeft bepaalde kleurcombinaties die geweldig staan. Dit kunnen uni-kleuren zijn, prints met veel kleur of ton-sur-ton-combinaties. Ik zorg ervoor dat je een maat gemaakt kleuradvies krijgt. Het verschil zit hem in de losse kleurdoeken: hiermee kan ik je kleur voor kleur laten zien wat jou mooi staat en waar jij blij van wordt. Bekijk de video’s onderaan deze pagina!

Wat leer je tijdens een kleuranalyse Leiden

 • welk kleurtype je bent! Er zijn 14 verschillende kleurtypes
 • 
jouw mooiste topkleuren; kleuren die altijd goed staan
 • 
jouw basiskleuren en accentkleuren
 • mooie kleurcombinaties maken
 • welke make-upkleuren je het beste kunt kiezen
 • welke haarkleuren jou het mooiste staan
 • welke sieraden: goud of zilver
 • uiteraard ontvang je een persoonlijke kleurenkaart gemakkelijk mee te nemen tijdens het winkelen zodat je precies weet welke kleuren je het beste kunt kopen.

Kleur-figuuranalyse

Nieuw is een kleur-figuuranalyse waarbij je naast een kleurenanalyse, kleurenkaart ook figuurtips krijgt; oftewel jouw figuur in een notendop zodat je na een sessie klaar bent om te winkelen! Je krijgt kledingtips voor je lengte, figuur en je gezichtsvorm. Zo zal je duidelijk worden welke combinaties, lengte, stoffen en pasvormen jou het beste staan. Het is geen toevalligheid of kleding je al dan niet goed staat! Hier is altijd een verklaring voor te vinden. En als je dit eenmaal weet, kun je gericht winkelen en winnaars kopen!

Wist je dat op het YouTubekanaal Hi Style Academy veel video’s staan omtrent een kleurenanalyse? Er is een serie genaamd: Kleurencombinaties maar ook korte video’s: ‘1 minute kleuradvies uitgelegd’  of de uitgebreide ‘Kleuradvies uitleg en demonstratie’ en een ‘modern kleuradvies’ en meer.

Kleuradvies op Hi Style TV

Contact opnemen

Je bent van harte welkom in de studio in Rotterdam. Dit kan alle dagen van de week.
Uiteraard kom ik ook graag bij je thuis of naar het bedrijf.