Hi Style Webshop

In the Hi Style webshop you find contemporary materials for professional stylists and those interested in fashion, color and clothing. All materials and gift vouchers can be ordered directly. All products, instructions and readers are in the English language. The books are only available in Dutch.

Please contact me by email or telephone. Or we can schedule a video call so that I can show you the materials online.

 • 6 kragen met halslijnen

  Collars with different necklines

   309,00

  Complete set met de 6 belangrijkste halslijnen te gebruiken tijdens workshops of persoonlijk advies. Tijdens een kleding- en stijladvies is het niet altijd eenvoudig om je klanten uit te leggen wat hen het beste staat. De kragen maken hierbij het verschil.

 • compacte kleurdoekencompacte kleurdoeken set

  Compact colour drape set

   149,00

  Wil je kleurenanalyses geven maar ontbreekt het je aan budget of ruimte? Dan is de compacte kleurdoekenset wat voor jou. 10 belangrijke kleuren waaronder goud, zilver, fuchsia, koraal en meer.

 • mevrouw krijgt verschillende kleurdoeken omkleurdoeken zomertype op een rek

  Complete colour drape set (74 colours)

   825,00

  Een complete set met 74 eigentijdse kleurdoeken voor het geven van kleurenanalyses en kleuradvies. Met deze kleurdoeken kun je optimaal kleuradvies geven als je met  de vier seizoenen werkt – lente, zomer, winter, herfst- maar ook als je met zes of twaalf kleurtypes werkt.

 • kleurdoeken met print

  Patterned colour drapes

   179,00

  Een pakket met 12 kleurdoeken met print. Deze set bestaat uit zes warme en zes koele dessins met een uniek patroon.

 • Drie kleurkragen op een stoel

  Colour flags

   499,00 1.079,00

  Deze kleurkragen bevatten de zeven belangrijkste en duidelijkste kleuren per kleurtype: zes kleurstroken aan de voorkant met een zilveren, gouden of gecombineerde gouden en zilveren achterzijde.

  Select optionsLoading Done This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • losse kleurdoeken

  Individual colour drapes

   16,40

  You can order individual colour drapes if you already have a complete set but want to keep it up to date. New fashion shades are regularly released, and additional colours can enhance your advice for the 12 colour types. The colour drapes are sized at 93 cm by 32.5 cm. They can be washed at…

  Select optionsLoading Done This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • kleurkaartjes met verschillende typeszomertype product kleuren in een map

  Folder with 12 different colour cards

   350,00

  De map is overzichtelijk en is handig om mee te nemen tijdens workshops of het geven van advies. De map is meteen ook een tool die je ondersteunt tijdens kleurenanalyses: je kunt de verschillende kleurkaarten naast het gezicht houden ter verduidelijking.

 • Set of 7 different gold and silver colour drapes

   99,00

  De goud & zilver kleurdoeken bevatten de belangrijkste goud- en zilvertinten. Speciaal voor juweliers, kappers en kleurstylisten.

 • poster van 12 soorten kleurtypes

  Poster with 12 colour types

   39,50

  This poster features all 12 colour types and can also be used if you work with 4 or 6 colour types. It serves to clarify and enhance the appearance of your practice space.

 • stylingcards

  Styling Cards

  Naast de uitgebreide digitale kledingboekjes voor klanten levert Hi Style ook stylingkaarten voor Personal Stylisten.

 • Mooi Met Kleding

   25,00

  Mooi met Kleding, alles over kleur, figuur & styling is het vervolg op ‘Kleding Genoeg’ waarvan de derde druk alweer enige tijd is uitverkocht. In dit boek deel ik nieuwe en relevante onderwerpen  zoals het vinden van je persoonlijke stijl, het maken van leuke combinaties en kleding voor verschillende gelegenheden zoals een sollicitatie of feest.

 • Stijlfactor 5

   25,00

  Het boek bevat tientallen kleurschema’s, voorbeelden van accessoires en adviezen voor vrouwen van jong tot oud op het gebied van kleur, kleding, styling, accessoires en zakelijke presentatie. 21 interessante vrouwen (geen modellen, maar echte vrouwen) zijn voorzien van een Stijlfactor5 advies en vertellen zelf over wie ze zijn, wat hen drijft en hun kledingstijl. Gisella van Geenen heeft het boek prachtig vormgegeven. Het haar en de make-up zijn verzorgd door Rob Peetoom Hair + Make-up.

  De belangrijkste boodschap van SF5 luidt: “Wees je mooiste zelf!” Ga op zoek naar jouw eigen stijl, zodat je kleding koopt die werkelijk bij je past, waar je je prettig in voelt. Zo houdt Antoinette van creatieve en vrolijke kleding, Fabienne meer van de Parisienne-stijl en mag het van Susan wel een tikkeltje sexy. Juist door dicht bij jezelf te blijven, creëer je een tijdloze basis die eenvoudig aan te passen is aan nieuwe trends. De persoonlijke verhalen tonen aan dat er een duidelijke link bestaat tussen je kledingstijl en je persoonlijkheid. Een belangrijk onderdeel van ‘personal branding’, waaraan ook een hoofdstuk is gewijd. ISBN: 9789080711181.

 • Kleding Genoeg Vrouwen

   27,50

  Genoeg kleding in je kast, maar niets om aan te trekken? Herkenbaar? Waar ligt dat toch aan? Vraag jij je tijdens het winkelen ook wel eens af wat je moet kopen? Er hangt genoeg kleding in de winkels, maar wat staat jou nou het mooist? Het boek Kleding Genoeg VROUWEN geeft antwoord op deze vragen. Geen dwingende adviezen, maar praktische handgrepen zodat je meer mogelijkheden hebt. Een onmisbaar boek voor elke vrouw.

 • Kleding Genoeg Mannen

   19,95

  Kleding Genoeg MANNEN heeft 6 hoofdstukken: Kleur, Figuur, Kleding, Styling, Etiquette en Verzorging. In Kleur wordt beschreven hoe je jouw mooiste kleuren kunt ontdekken. Kleuren waarin je er goed en fris uitziet. Er zijn kleurenschema’s opgenomen van de verschillende kleurtypen. In Figuur kun je lezen hoe je er langer, kleiner, slanker of voller uit kunt zien. Met kleding kun je spelen en in de ene outfit zie je er een stuk mooier uit dan in de andere.

 • Kadootjes voor heel de wereld

   15,95

  ‘Kadootjes voor heel de wereld’ inspireert kinderen maar ook volwassenen op zoek te gaan naar hun unieke talent. Iedereen heeft iets bijzonders te geven aan de wereld. En alleen jij weet wat.

  De mooiste dingen ontstaan door je eigen weg te bewandelen en onderweg vooral niet vergeten te genieten. De prachtige en grappige illustraties van Michiel Moormann zorgen voor een speels resultaat.

  ‘Kadootjes voor heel de wereld’ is onderdeel van een serie kinderboeken. Alle boeken hebben een boodschap zoals: vertrouw op je gevoel, iedereen is belangrijk, wees wie je bent, volg je dromen.

  Er is ook een Engelstalige versie: ‘Presents around the world’. ISBN: 9789080711143.

 • Presents around the world

   15,95

  Engelstalig

  ‘Kadootjes voor heel de wereld’ inspireert kinderen maar ook volwassenen op zoek te gaan naar hun unieke talent. Iedereen heeft iets bijzonders te geven aan de wereld. En alleen jij weet wat. De mooiste dingen ontstaan door je eigen weg te bewandelen en onderweg vooral niet vergeten te genieten. De prachtige en grappige illustraties van Michiel Moormann zorgen voor een speels resultaat.

  ‘Kadootjes voor heel de wereld’ is onderdeel van een serie kinderboeken. Alle boeken hebben een boodschap zoals: vertrouw op je gevoel, iedereen is belangrijk, wees wie je bent, volg je dromen. ISBN: 9789080711167.