Ben je als particulier op zoek naar leuke tips omtrent kleur, figuur en styling?

Schrijf je in voor de online “Stijlinspiratie”. Drie keer per jaar kun je online leren over de nieuwste trends, de draagbaarheid van de mode, de mooiste kleuren voor jou passend bij je kleurtype, feestkleding en meer. De Stijlinspiratie is voor dames die al een advies hebben gedaan én voor elke vrouw die interesse heeft in mode of haar garderobe wil verfijnen.

Zo kun je voor het winter- en zomerseizoen en de feestdagen leren wat leuke stijlen voor je kunnen zijn, welke kleuren goed bij je passen, hoe je leuke combinaties maakt en de trends toepassen die je leuk vindt en veel gaat dragen. Uiteraard is het een goede gelegenheid voor het stellen van vragen en je kunt kleding laten zien waar je advies over wilt hebben.

Het tarief is € 17,50 per keer. Nadat je je online hebt aangemeld ontvang je een factuur met een betaallinkje. Het bedrag wordt in mindering gebracht als je binnen een half jaar een kleuranalyse of kledingadvies boekt. Ben je nog geen klant en wil je een (kleur)advies boeken dan krijg je € 17,50 korting op je advies als je binnen een half jaar boekt.

Meld je aan en als je stylingvragen hebt of als je meer wilt weten over een kleuranalyse, kledingadvies of inspiratie zoekt voor het maken van leuke combinaties. 

Voor nu werk ik met Zoom. Je kunt je via het contactformulier aanmelden. Enkele dagen voor aanvang van het event ontvang je een inlogcode.

Geen cursussen

Graag tot snel!

Geplande cursusdagen

    Geen cursussen

Aanmelden

Meld je aan voor het online STIJLINSPIRATIE op Geen cursussen