Tijdens een kleuranalyse ontdek je welke kleuren jou laten stralen. Je krijgt advies over welke kleuren het mooist bij je uiterlijk passen, maar ook bij je persoonlijkheid en smaak. Met behulp van meer dan honderd kleursjaals laat ik je zien welke kleuren voor jou werken en welke minder bij jou passen. Door de juiste kleuren te dragen vallen vlekjes, wallen en andere oneffenheden minder op. Dit geldt voor alle leeftijden!

Kleding Kleuradvies met 14 kleurtypes

Hi Style werkt met 14 kleurtypes waaronder de basisvarianten lente, zomer, winter, herfst aangevuld met andere kleurtypes. Deze benadering zorgt voor een nauwkeuriger en persoonlijker kleuradvies. Het komt vaak voor dat mensen tussen twee kleurtypes inzitten, bijvoorbeeld tussen winter en zomer. Dit kan leiden tot te harde of te zachte kleurkeuzes. Met subtiele aanpassingen ontdekken we de perfecte balans die bij jou past. Bovendien leer je welke stoffen (glanzend, mat, effen, of met dessin) het beste bij je passen. Deze inzichten kun je toepassen in je kleding, accessoires, make-up en zelfs haarkleur. Dit voorkomt niet alleen miskopen maar bespaart ook kostbare tijd.

Tarieven

  • € 275,- inclusief kleurenkaart.
  • Bij 2 personen € 259,- pp
  • Kleur- en figuuranalyse € 449,-

Kleuren analyse: 1,5 uur

Het leuke van een kleding kleuradvies is dat de kleuren van je kleurtype heel mooi combineren. Zo heb je minder kleding nodig om leuke sets te maken. Uiteraard heb je een paar favoriete kleuren, maar je zult zien dat je veel meer mogelijkheden hebt! Of je nu in de winkel shopt of online: je kleurenkaart helpt je bij het maken van de beste keuzes.

Een kleurenanalyse duurt ongeveer anderhalf uur en vindt plaats in de studio in Rotterdam, bij jou thuis of in je bedrijf. Je kunt alleen komen of een afspraak met meer personen inplannen. En uiteraard zijn zowel vrouwen als mannen van harte welkom.

Hi Style heeft uitgebreide ervaring in het adviseren van klanten van verschillende nationaliteiten. De basis is hetzelfde maar er zijn nuanceverschillen tussen Scandinavische, Braziliaanse of Indiase personen. Of je nu Aziatisch, Zuid- of Oost-Europees bent of een Afrikaanse achtergrond hebt, ik pas het kleuradvies aan op jouw unieke kenmerken, persoonlijkheid en stijl. Ik spreek ook vloeiend Engels so feel welcome if Dutch is not your first language!

Cadeau: een praktisch kleurenkaartje

Je ontvangt na de analyse een praktisch kleurenkaartje met beschermhoesje. Dit helpt je tijdens het winkelen en beschermt je tegen miskopen. Fijn voor je portemonnee en het milieu. Je kunt het kleurenkaartje op een stof leggen of naast make-up. Zo zie je vanzelf of je te maken hebt met een kleur die bij jouw kleurtype past. Tijdens het kleuradvies leg ik uit hoe je het kaartje gebruikt en laat ik je meteen zien welke kleurcombinaties goed bij jou werken. Iedereen heeft bepaalde kleurcombinaties die geweldig staan. Dit kunnen effen kleuren zijn, prints met veel kleur of ton-sur-ton-combinaties. Omdat ik werk met losse kleurdoeken en maar liefst 14 verschillende kleurtypes, krijg je een helemaal op maat gemaakt kleuradvies. Bekijk voor meer uitleg de video’s onderaan deze pagina!

Dit leer je tijdens een kleuradvies:

  • welk kleurtype je bent. Er zijn 14 verschillende kleurtypes!
  • jouw topkleuren; kleuren die altijd goed staan
  • jouw basiskleuren en je accentkleuren
  • maken van mooie kleurencombinaties
  • welke tinten make-up je het beste kunt kiezen
  • welke haarkleur goed bij je past
  • welke sierraden jou het mooiste staan: goud of zilver

Je krijgt na afloop foto’s toegestuurd van jezelf met de diverse kleuren sjaals om, zo kun je thuis alles nog eens rustig bekijken. Ook krijg je na het kleding kleuradvies, je persoonlijke kleurenkaartje dat je makkelijk mee kunt nemen tijdens het winkelen zodat je precies weet welke kleuren je kunt kopen om jou te laten stralen!

Kleur-figuuranalyse

Nieuw is de kleur-figuuranalyse waarbij je naast kleuradvies ook tips voor je figuur krijgt. Ik laat je zien welke kleding het beste past bij jouw lengte, figuur en gezichtsvorm. Tijdens de analyse wordt duidelijk welke combinaties, lengte, stoffen en pasvormen jou het beste staan. Zo ben je helemaal klaar om gericht te winkelen en kleding te kopen die je nog jaren draagt.

Op het YouTubekanaal Hi Style Academy vind je veel video’s waarin kleuranalyses worden uitgelegd. Er is een serie genaamd: Kleurencombinaties maar ook korte video’s: ‘1 minute kleuradvies uitgelegd’  of de uitgebreide ‘Kleuradvies uitleg en demonstratie’ en een ‘modern kleuradvies’ en meer.

Kleuradvies op Hi Style TV

logo Hi Style

Carolien

De kleur- en stijlanalyse met Merel heeft mij veel inzichten opgeleverd. Het uitkiezen en kopen van kleding en accessoires doe ik sindsdien met meer aandacht en plezier. Het geeft zelfvertrouwen om er goed uit te zien en dat is met behulp van Merel veel gemakkelijker geworden.

Carolien
logo Hi Style

Bianca

Marjo en ik hadden een hele gezellige dag gisteren en zijn na de kleurenanalyse nog lekker gaan winkelen. Wat een verademing om zo te winkelen, want je kan hele delen van de winkel overslaan. We zijn uiteindelijk echt goed geslaagd, ik heb mooi wit pak gekocht met zeegroen truitje, rode jurk, mooie blauwe linnen jurk en alles met elkaar te combineren. De contrasten en het zeegroen zijn de grote eye-openers en dat werkt ook!

Bianca
logo Hi Style

Fabie

Als freelancer wilde ik graag beter mijn persoonlijkheid uitdrukken in mijn garderobe. Mijn stijl was al vrouwelijk maar ik was op zoek naar een iets volwassenere uitstraling en meer prints. Door Merel leerde ik nieuwe combinaties te maken en ontdekte ik andere merken en nieuwe kleuren die bij mijn kleurtype passen. Sindsdien trek ik iedere dag met plezier de deuren van mijn kledingkast open en heb ik niet meer het gevoel dat ik niets heb om aan te trekken.

Fabie

Contact opnemen

Je bent van harte welkom in de studio in Rotterdam. Dit kan alle dagen van de week.
Uiteraard kom ik ook graag bij je thuis of naar het bedrijf.