Na een kleur- en kledingadvies ben je snel klaar

Veel mannen vinden het lastig om kleding te vinden die hen mooi staat en aansluit bij hun figuur en functie. Ook weten ze niet welke kleuren het beste passen. Veelal blijft wat ze kopen een beetje bij hetzelfde. Tijdens een kledingadvies voor mannen leer je waar je op kunt letten als je kleding koopt. Veel mannen houden niet zo van winkelen en willen snel klaar zijn. Een kleuradvies waarbij je een persoonlijke kleurenkaart ontvangt, maakt het zo veel eenvoudiger om kleuren te kiezen die niet alleen mooi staan maar ook nog eens goed combineren. Je kunt zowel een los kleuradvies boeken als een uitgebreide kleur- en kledingadvies.

Kledingadvies mannen: Wat past bij jouw look?

Tijdens een kleuradvies voor mannen leer je welke pasvormen, merken, stoffen en combinaties het beste bij je staan. Wat past bij de look die je voor ogen hebt? Hoe hoort een pak, een broek of overhemd eigenlijk te passen? En welke merken en kleuren staan je goed? Uiteraard ontvang je ook advies omtrent zakelijke kleding, personal branding of andere specifieke kennis die jou kan helpen om er niet alleen goed uit te zien maar ook succesvol te zijn. Na afloop ontvang je meteen een persoonlijk kleurenkaartje én wordt je kledingadvies digitaal naar je opgestuurd.

Alleen of samen met je partner

Naast je goede kleuren schenk ik veel aandacht aan je persoonlijke stijl zodat je met gemak een basisgarderobe opbouwt waarmee je eindeloos kunt combineren. Een kledingadvies voor mannen kun je alleen boeken of je komt samen met je partner. Lees hier meer over het kledingadvies vrouwen.

Een kleurenanalyse duurt ongeveer een uur. Het tarief is € 259,- inclusief kleurenkaart en korte stylingtips. Een uitbreid kleur- en kledingadvies duurt ongeveer 2.5 uur inclusief digitaal uitgewerkt advies. Het tarief daarvan is € 389,-

Tarieven

Kleuradvies € 259,- Een kleur- en kledingadvies € 429,- Dagdeel personal shoppen € 329,-

logo Hi Style

Mark

Op mijn werk hoef ik er niet heel netjes uit te zien. Hierdoor ben ik een beetje in de ‘gemakkelijke modus’ terecht gekomen. Je kent het wel: jeans met een trui of een vest. Nu ik mijn kleurtype ken durf ik veel meer en vind ik kleding kopen en combineren zoveel leuker geworden. Het is allemaal niet zo ingewikkeld als je weet waar je op kunt letten. Het is ook mijn collega’s opgevallen en ik hoop zo dat zij ook een kleuradvies gaan boeken.

Mark
logo Hi Style

Simon

Wat ben ik blij met het kleuradvies! Ik kocht alleen maar donkerblauw en grijs maar ik weet nu dat er ook andere leuke kleuren voor mij zijn. Winkelen en het maken van combinaties is een eenvoudiger geworden. Met de kleurenkaart en de stylingtips op zak ben ik meteen gaan winkelen. Ik heb kleding en schoenen gekocht die ik normaal niet zo gauw had gekocht. Ik ben er super blij mee! Een geslaagd advies op een super leuke plek in Rotterdam.

Simon
logo Hi Style

Vincent

Merel is een zeer betrokken styliste. Ze heeft duidelijk veel kennis van zaken en wil je echt verder helpen. Ik heb dankzij haar advies nu veel beter door welke kleuren er bij mij passen en hoe ik daar mijn kleding op af kan stemmen. Wat mij verder opviel was haar enorme ervaring: Merel is echt een vakvrouw en ik vraag haar nog geregeld om advies. Ik heb al aan een vriend een stylingsessie met haar cadeau gedaan, hartstikke leuk.

Vincent

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.