Werk je als (kleur)stylist en wil je er meer uithalen? Tijdens een privéles kun je je laten bijscholen op het gebied van kleur, figuur, styling. Vooraf kun je zelf aangeven waar je meer over wilt leren. Na gezamenlijk overleg stel ik een lesprogramma samen waarbij de theorie en praktijk samenkomen. Wanneer ik merk dat je bepaalde kennis over kleur, figuur, styling of persoonlijkheid (nog) nog niet helemaal in de vingers hebt, vul ik dit voor je aan. Zo zul je verrast worden over wat je al weet en wat je allemaal nog meer uit een advies kunt halen.

Als stylist heb je vaak meer kennis van het ene dan van het andere. Het kan zijn dat je goed bent in styling en moeiteloos leuke sets kunt maken maar minder goed uit de voeten kunt met een figuur- of kleuradvies. Andere stylisten zijn weer meer bedreven in het doen van goede kleuren- en figuuranalyses maar zijn onderlegd op het gebied van styling. Wanneer je beide disciplines goed in de vingers hebt zul je merken dat je excelleert en succesvoller zult zijn. Je kunt natuurlijk ook andere onderwerpen aangeven, alles is mogelijk! Tijdens één dag kunnen we veel bereiken en indien gewenst geef ik ook business tips.

Wellicht werk je met 4 kleurtypes: lente, winter, zomer en herfst en wil je er twee belangrijke kleurtypes aan toevoegen: zomer/winter (Koel) en lente/herfst (Warm). Deze types komen veel voor; handig om deze te kennen. In één dag leer ik je hoe je dit doet en oefen je met modellen en kleurdoeken. Ook als je van 6 naar 12 kleurtypes wilt gaan kun je privélessen volgen. Zo kun je de opgedane kennis meteen in de praktijk toepassen. Uiteraard kun je ook een privéles personal styling volgen met aandacht voor een volledige figuuranalyse, het uitwerken van een eigentijds stijladvies of bijvoorbeeld personal shoppen, hippe styling of een combinatie hiervan.

Je kunt een privéles alleen boeken of samen met een collega. Als je samen met een collega wilt komen, stel ik je digitaal aan een medecursist voor zodat jullie samen een datum kunnen inplannen. Geef je plannen alvast door zodat ik iemand kan vinden die bij je past!

Neem telefonisch contact op of vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak. Dit kan zowel telefonisch of per Zoom.

Interesse?

Neem gerust telefonisch contact op of maak een afspraak om je vrijblijvend te oriënteren.

Tarief: vanaf € 495,- excl. btw

Laura Bellai

Rokken en jurken, ik ben groot fan. Toen ik besloot mijn bedrijf daaromheen te bouwen, wist ik dat ik bij Merel moest zijn. Zij organiseerde een maatwerk rokjes-training waarbij zij me alle ins & outs leerde. Al die kennis en ervaring vormen een strategie om mijn business tot een succes te maken. De opleidingen en begeleiding van Hi Style zijn een aanrader voor elke vrouw die zakelijk of privé met mode bezig is!

Laura Bellai

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.