Image
Top
Menu

Workshops

Hi Style maakt van een vriendinnendagje of bedrijfsuitje een bijzondere ervaring. Bij de workshops voelen zowel mannen als vrouwen zich thuis. In een informele sfeer, met een drankje of lunch, krijg je persoonlijke tips over je uiterlijk.

Workshop kleur

Voor groepen of bedrijven vanaf 4 personen is er een compact kleuradvies. Je krijgt goed advies maar sneller en minder uitgebreid. Uiteraard ontvang je ook een kleurenkaart. Het tarief is € 59 per persoon. De kleurenworkshops worden ook geboekt voor een vrijgezellenfeestje of jubileum. Zowel in de studio als op zelfverkozen locatie.

Het adres is: De locatie is Prins Hendrikkade 123h in Rotterdam. Gratis parkeren voor de deur.

Workshop kleur & styling

Naast kleuradvies ontvang je ook advies op het gebied van figuur en styling. Zo kun je kleding kiezen die flatteert bij je lichaamsvorm, gezicht en lengte. Dit is altijd de basis. Er zijn 8 verschillende figuurvormen, allemaal hebben ze positieve en mindere punten. Als kleding goed staat zal je deze met meer plezier en vooral vaker dragen. Daarnaast veel aandacht voor het maken van sets, ofwel combineren. Zo draag je bij een skinny een andere top dan bij een wijdere broek. Als je klein bent staan andere roklengtes en jasjes je mooi dan als je lang bent.

Styling is de laatste jaren behoorlijk veranderd. Het is veel persoonlijker geworden. Het niet alleen wát je draagt maar vooral hoe? Kunnen die sneakers nu wel of niet onder een jurkje en welke kleur kousen draag je erbij? Hoe zorg je ervoor dat je outfit spannend en eigentijd is en tegelijkertijd bij jou past? Bij je persoonlijkheid, smaak, beroep en levensstijl. Dit maakt styling voor iedereen anders. Met een paar goede handgrepen zal je merken dat het helemaal niet zo ingewikkeld is als het lijkt. Zal je zien dat combineren vanzelf gaat en je nieuwe trends gemakkelijk kunt integreren.

Alle tips & tricks zijn verwerkt in de compacte stylingcards. Handzaam voor in je tas zodat je tijdens het winkelen of aankleden even kunt spieken. Indien gewenst is er extra aandacht voor professionele kleding. De do’s en dont’s van professionele kleding heeft de afgelopen jaren een ware transformatie doorgemaakt. Er is veel meer ruimte voor identiteit. Het hoeft niet meer zo stijf of afstandelijk te zijn. Het traditionele mantelpak wordt gedragen met laarsjes, hakken of broques. Of ingewisseld voor een jurkje, chino of jeans. Het is maar net waar je werkt en wat je doet. Het is fijn als jij klopt: jouw persoonlijke presentatie past bij je beroep en het bedrijf.

Deze workshop is geschikt voor elke vrouw van elke leeftijd. Voor zowel particulieren als bedrijven.

Workshop kleur inclusief kleurenkaart € 59
Workshop kleur & styling inclusief kleurenkaart & stylingcards € 135 pp bij 4 personen                          Workshop kleur & styling € 155 pp bij 3 personen
Meld je nu aan!