Image
Top
Menu

Stijlfactor5-advies

Een Stijlfactor5-advies is een compleet kledingadvies met daarin Kleur, Kleding en Figuur, Styling en Persoonlijkheid aangevuld met professionele kledingtips. Het is je persoonlijke stijlsleutel.

Een Stijlfactor5-advies krijg je een allround kleur- en kledingadvies. Passend bij je persoonlijkheid en smaak. Uiteraard op een eigentijdse manier. Het is niet alleen belangrijk uit te zoeken wát je mooi staat, maar vooral hoe jij het kunt dragen en combineren. Ik haal er alles uit wat er uit te halen is. Ik laat je zien welke kleuren en kleding je het mooist staat.

Boek Stijlfactor 5

Jij als persoon staat centraal. Wat verlang jij van je kleding en je presentatie? Hoe kun je dát wat jou mooi staat integreren met je smaak, persoonlijkheid, beroep, leeftijd. Een eigen signatuur waarmee je je comfortabel voelt en je kansen biedt. Uiteraard op een eigentijdse manier. Als je weet welke kleuren en kleding mooi bij je past, kun je moeiteloos een garderobe opbouwen waar je jaren mee kunt doen. Zodat elke nieuwe aanwinst aansluit bij dat wat je al hebt en op diverse manieren gecombineerd kan worden.

Tijdens een Stijlfactor5-advies leer je waar je op kunt letten als je kleding koopt, accessoires, make-up of naar de kapper gaat. Ik onderzoek je kleurtype, analyseer je figuur, je smaak & persoonlijkheid, beroep en functie, de manier waarop je jezelf presenteert (energie). Deze breng ik samen in je persoonlijke stijl ofwel je unieke signatuur look.

Het kennen van je kleur- en figuurtype en het ontwikkelen van een persoonlijke signatuurlook is geen luxe. Het draagt bij aan zakelijk succes. Het bespaart veel tijd en je merkt dat je veel langer met je kleding kunt doen. Combineren wordt kinderlijk eenvoudig.

Je leert welke kleuren je het mooiste staan, wat je qua kleding, stof, model, stijl vooral wel en beter niet kunt doen. Hoe je kunt combineren en welke accessoires bij je passen. Aangevuld met zakelijke kleding en modetips. Mode is geweldig, maar niet elke trend is voor iedereen geschikt. Als je weet wat je goed staat kun je items selecteren die wat voor je doen en waarin je jezelf bent.

Een Stijlfactor5-advies neemt gemiddeld drie uur in beslag en wordt uitgewerkt op handzame stylingcards zodat je deze kunt meenemen tijdens het winkelen. Graag ontvang ik je in mijn studio in Rotterdam of kom ik bij je thuis.

Tarief:

€ 350,- inclusief materialen zoals een kleurenkaartje, stylingcards en digitale collage.
Bij 2 personen is het tarief € 300,- pp. Als je al een kleuradvies hebt ondergaan, bekijk ik of ik hier nog aanvullingen op kan doen.
Meld je nu aan!

 

Een paar weken geleden hebben mijn zusje en ik een stijlfactor5 advies bij Merel gedaan. Wij zijn beide uitzonderlijk tevreden. Merel verstaat haar vak erg goed. Ze heeft duidelijk verstand van- en inzicht in mode. Dat is toch wel een fijne bijkomstigheid naast het kleur en kledingadvies. Daarbij is ze ook heel vriendelijk en professioneel. Ze heeft het talent je op je gemak te laten voelen en erg goed aan te voelen welke kledingstijl je past.

Willeke Prosman, arts