Image
Top
Menu

Personal Shopping

Na een Stijlfactor5-advies is het mogelijk met mij te gaan winkelen. Dit werkt vaak verhelderend. Vooraf maken we een plan. Aansluitend neem ik je mee naar winkels met kleding die past bij je smaak, figuur en kleurtype.

Je kunt winkelen voor een speciale gelegenheid maar je kunt me ook inschakelen voor het opbouwen van je garderobe. Vaak is een of twee keer samen shoppen voldoende om je op weg te helpen, maar er zijn ook klanten die mij op regelmatige basis inschakelen.

Voorbeeld: Marieke is een succesvolle techneut en moeder van 2 kleine kinderen. Ze wil zich graag vrouwelijk kleden, maar het ontbreekt haar aan tijd. Met gevolg dat ze er vaak hetzelfde uitziet. Twee keer per jaar gaan we samen op pad naar zowel exclusieve winkels als de bekende ketens. Het verbaast haar telkens weer dat het niet altijd duur hoeft te zijn. Voorheen hing haar kast vol met zwart en donkerblauw. Met de komst van meer kleur zoals lila, zeegroen, zilver en offwhite is combineren kinderlijk eenvoudig geworden.

Tarief: € 275 per shopsessie
Meld je nu aan!

Merel heeft me geleerd de juiste keuzes te maken bij het organiseren van mijn kledingkast. Ze laat me heel goed luisteren naar mijn eigen smaak en vult mijn ideeën aan met belangrijke tips.  Ze is zeer efficiënt en heeft alles al voorbereid om heel gericht te gaan shoppen. Ook tijdens het winkelen geeft ze weer goed advies. Het is heerlijk om zo zelfverzekerd je aankopen te doen.

Margriet van Leijden