Image
Top
Menu

Organizen van je garderobe

Kasten vind ik heerlijke varkentjes om te wassen. Hoe groot of klein je garderobe ook is, samen maken we er een mini-winkeltje van waardoor je overzicht krijgt en gemakkelijk kunt combineren. Kleding en accessoires worden netjes opgehangen en opgeborgen.

Gedateerde, versleten of slecht passende kleding vertroebelen het beeld. Door deze eruit te halen, zie je beter wat je hebt en wat je eventueel mist. Met een goede verhouding tussen basis kleding en bijzondere items wordt combineren gemakkelijker en vooral leuker.

Zo heb ik laatst de kast van Margriet mogen doen. Nadat de gedateerde kleding uit haar kast was gehaald, viel het op hoeveel leuke jasjes ze heeft, maar geen goede broeken of rokjes om dit mee te combineren. Jurkjes waren allemaal te lang. Dit gaf een gedateerd beeld. De jurkjes zijn vermaakt en na een week kon ze 8 leuke, goed passende items aan haar toch al leuke garderobe toevoegen. Ook is ze op zoek gegaan naar een paar goede broeken en rokjes zodat ze meer mogelijkheden heeft om te combineren.

Petra heeft veel jurkjes, maar geen bijpassende schoenen. Doordat ze heeft geïnvesteerd in een aantal schoenen en laarzen, draagt ze deze jurkjes weer.

Tarief: € 250,- 1 sessie van 2 1/2 uur.
Meld je nu aan!