Image
Top
Menu

Kleuradvies

Alles begint met kleur: het kiezen van je kleding, accessoires en juwelen, make-up en haarkleur. Zou het dan niet heerlijk zijn om te weten welke kleuren bij jou passen?

Een kleuradvies is een geweldige basis om je garderobe goed te kunnen opbouwen. Heel handig als kleuren goed combineren. Dit is één van de voordelen van een kleuradvies. Maar het allerbelangrijkste is dat je tijdens een kleuradvies leert en zelf ziet welke kleuren jou het meest flatteren. Welke kleuren je er saai en minder fris doen uitzien. Uiteraard heb je zelf wel een bepaald idee. Maar vaak laat je kleuren liggen. Waarom niet een keer heel goed laten uitzoeken?

Tijdens een kleuradvies zie je zelf wat kleur met je doet. Welke kleuren en tinten je laten stralen. Met meer dan 100 kleursjaals laat ik je zien of je nu juist warme of juiste koele kleuren moet hebben. Of goud of zilver mooi en welke combinaties en basiskleuren altijd goed zijn. Zodat je dit kunt verwerken in je kleding, make-up, haar en accessoires. Uiteraard is het belangrijk om je persoonlijkheid en smaak mee te nemen in het totale plaatje. In zo’n anderhalf uur leer je alles over jouw mooiste kleuren en ontvang je een persoonlijke kleurenkaart voor in de portemonnee. Zodat je nooit meer over een aanschaf hoeft te twijfelen en je moeiteloos je garderobe kunt opbouwen.

Een kleuradvies wordt gegeven in de studio in Rotterdam. Je kunt door de weeks boeken of op zaterdag of zondag. Als je alleen komt is het tarief € 125 inclusief kleurenkaart. Kom je met z’n tweeën is het € 120 per persoon. Bij 4 personen of meer is het tarief € 95 per persoon inclusief kleurenkaart.

Tarief: € 125 inclusief kleurenkaart
Bij 2 personen € 120 pp, bij 3 personen € 95 pp
Workshops met minimaal 4 personen: € 59 pp

Meld je nu aan!