Image
Top
Menu

Herenadvies

Een kleuradvies en/of kledingadvies voor heren omvat tips omtrent kleur, casual- en zakelijke kleding en het maken van combinaties. Eventueel aangevuld met advies omtrent Personal Branding.

De laatste jaren is er steeds meer ruimte gekomen voor een persoonlijke stijl. Sterker nog: het is een pre over een persoonlijke stijl te beschikken. Een stijl die klopt bij het uiterlijk, beroep, de persoonlijkheid, functie en smaak. Het maakt dat je gemakkelijk een mooie en praktische garderobe opbouwt.

Ik onderzoek wat bij jou past. Je steunt te doen en zijn wat jij wilt. Paul – lang en blond – maakt animatiefilmpjes. Zijn advies is heel anders dan dat van Marien die het koele kleurtype is en als interimmanager werkt. Voor beide heren is de kledingstijl business/casual. Mike runt een internationaal opererend bedrijf. Zijn kleding is een stuk zakelijker en afgestemd op de internationale etiquette. Het allerbelangrijkste is dat jij je je er prettig bij voelt.

Boek-kleding-genoeg-mannenTijdens het advies ontvang je een persoonlijke kleurenkaart zodat je een geheugensteuntje hebt tijdens het winkelen. Ik maak een persoonlijke kledingboekje en een collage. Daarbij vertel ik je waar deze kleding te koop is. Wat je budget ook is, het is niet zo ingewikkeld om er eigentijds en verzorgd uit te zien.

Een advies kan eventueel worden opgevolgd met personal shopping, het organizen van je garderobe of een korte fotosessie. De foto’s zijn te gebruiken voor sociale media of website.

Meld je nu aan!
Tarieven:
Kleuradvies inclusief kleurenkaart €125,-
Compleet kleur- en kledingadvies € 350,-
Dagdeel Personal shoppen € 250,-
Fotoshoot inclusief fotograaf € 300,-

inclusief foto en fotobewerking. De foto’s zijn te gebruiken voor websites, sociale media of een brochure. Fotografe Petrina maakt de foto’s zie www.petrina.nl. Merel doet de styling en helpt bij het kiezen van de outfits.