Image
Top
Menu

Hi Style Particulieren

Je mooiste zelf. Dat is mijn streven. Samen gaan we op zoek naar een kledingstijl waarin je jezelf bent. Waarin je je mooi voelt en blij van wordt.

Veel vrouwen en mannen hebben zoiets van: ik weet wel wat me staat. Maar je bent de enige niet die af en toe twijfelt of weleens iets anders wil proberen. Beseft dat je er meer uit kunt halen. Het maken van leuke sets is helemaal niet zo eenvoudig als het lijkt. Zeker niet in deze tijd met eindeloos veel mogelijkheden. Weten welke kleuren en kleding bij je past zowel bij je uiterlijk als levensstijl, geeft rust. Maar het is vooral heel leuk. Zelfverzekerd koop je kleding die je met veel plezier draagt en waar je jaren mee kunt doen.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je beginnen met alleen een kleuradvies. Of meteen een uitgebreid kleur- en kledingadvies inclusief styling – een Stijlfactor5-advies, boeken. Afhankelijk van je wensen en budget zijn er diverse mogelijkheden: je kunt alleen komen, met z’n tweeën of met meerdere personen tegelijkertijd tijdens een workshop. Tijdens een workshop gaat het allemaal wat sneller.

Voor welk advies je ook kiest, ik heb drie richtlijnen: het moet duidelijk en leuk zijn zodat je na een advies meteen aan de slag kunt. Persoonlijk zijn: het moet echt over jou gaan. Passend bij jouw smaak en levensstijl. Als laatste moet het eigentijds zijn. Dit is uiteraard persoonlijk. Voor de een is dat heel modisch, voor de ander betekent het een verzorgde stijl anno nu. Wat je wensen ook zijn, je ontvangt zeer uitgebreide tips aangevuld met waar je deze kleding kunt vinden. Immers met het enorme aanbod van merken en webshops, is het behoorlijk lastig je weg te vinden. Na een advies weet je welke winkels en webshops kleding verkoopt die aansluiten bij je smaak en budget. Passen bij je stijl en figuurvorm. Zodat je na een advies fris en geïnspireerd aan de slag kunt.

Je bent van harte welkom voor een kleuradvies. Dit is een goede basis. Een Stijlfactor5-advies is een compleet advies inclusief kleur, kleding, styling en professionele kledingtips. Voor een totale make-over inclusief haar- en make-up werk ik samen met het fijne team van Rob Peetoom Rotterdam. Na een metamorfose of een Stijlfactor5-advies, kan ik met je gaan winkelen of je garderobe organizen. Uiteraard is doe ik dit voor zowel vrouwen als mannen. 

Meld je nu aan!

Voor meer informatie over presentaties en workshops voor bedrijven of een vrijblijvende offerte neem contact met mij op.