Image
Top
Menu

Specialisatiedagen

Tijdens de Specialisatiedagen kun je je kennis omtrent een bepaald onderwerp verder verdiepen. Dit is alleen mogelijk nadat je de opleiding Kleding & Stijl of Basis Kleur hebt gedaan.

Komt de opgegeven datum je niet uit? Laat het even weten zodat we gezamenlijk een andere kunnen prikken.

Heren Styling  | 10 juni 2017
Masterclass Dames Styling | 24 juni 2017
Meld je nu aan!

Herendag

Herenkleding is veel technischer dan dat van dames. De kledingstijl mag nog meer aansluiten bij de persoon en dit zit vaak in de details en afwerking. We starten met de theorie. Onderwerpen die aan bod komen zijn: persoonlijke stijl, casual en zakelijke kleding, verzorging, het combineren van kleding, zowel voor de jonge als de oudere man. Aansluitend worden de meegebrachte mannen door mij geadviseerd. ’s Middags bezoeken we enkele winkels zodat je een beter beeld hebt van de mogelijkheden. Na afloop kun je meteen aan de slag.

Tarief: € 295,- excl. btw

Kleurplus

Nadat je de basis onder de knie hebt, of je dit nu bij mij of elders hebt geleerd, kun je je kennis vergroten met de 2-daagse Kleurplus om met 12 kleurtypen te werken. Dit lijkt lastig, maar is gemakkelijker dan werken met 4 of 6 kleurtypen. Je hebt meer mogelijkheden om de kleur van de klant zo specifiek mogelijk te maken. Bovendien is er meer ruimte voor het verwerken van het karakter van de klant. Dit is leuker voor zowel de kleurenanalist als de klant. De map met kleurenkaarten maakt het eenvoudiger om met de typen te spelen. Er staat een Kleurplustraining gepland op 26 augustus & 16 september. Tarief: € 450,- excl. BTW voor 2 dagen.

Masterclass Styling

Veel klanten vinden het combineren van kleding lastig. Het kennen van de goede kleuren en kleding die flatteert maakt stylen eenvoudiger, maar resulteert niet automatisch in een leuke look. Bruikbare tips omtrent de do’s en don’ts van styling zijn vaak meer dan welkom. Elke klant heeft een andere stijlsleutel. Bij de ene dame staat het mooier om sober te blijven terwijl het bij de andere dame leuk is om met meerdere accessoires, prints en andere bijzondere details te werken. Dit is afhankelijk van het uiterlijk, de mode, maar ook van de persoonlijkheid, smaak, beroep en levensstijl.  Tijdens de Stylingsdag komen alle aspecten van combineren, accessoires en het integreren van de persoonlijkheid aan bod. Er wordt gewerkt op modellen.

Nadat je deze Masterclass met goed gevolg hebt doorlopen, kun met de nieuwe stylingcards van Hi Style werken. Vormgeefster Linda Zoon heeft de illustraties voor de stylingcards verzorgd. Hip en duidelijk. Heel veel informatie maar toch compact voor in de handtas zodat je tijdens het winkelen even kunt spieken. Laat je inspireren! Bekijk hier de filmpjes waaronder ‘Combineren lastig?’

Tarief is: € 295,- excl. btw

Verfijning

Ook als je elders een opleiding gevolgd hebt, kun je je bij Hi Style verder ontwikkelen. Wil je meer over een bepaald onderwerp weten? Wil je weten hoe je je advies kunt verbeteren en meer klanten kunt aantrekken? Of mis je een duidelijk kledingboekje voor je klanten? In één dag help ik je duidelijk advies te geven. Door mijn jarenlange ervaring zie ik snel wat je kunt verbeteren in je werk. Je kunt zelf kiezen wat je wilt leren. Er is veel behoefte aan: goede figuuranalyses, praktische stylingtips, zakelijke kledingtips en het duidelijk uitwerken van een kledingadvies. Na deze dag kun je met de (digitale) Hi Style kledingboekjes werken en ze eventueel aanschaffen.

Tarief: € 350,- excl. BTW. Bij 2 personen of meer: € 250 excl. btw. Op afspraak.

Heb je een training bij Hi Style gevolgd dan kun je je kosteloos inschrijven voor de inspiratie-ochtend.