Image
Top
Menu

Materialen

Hi Style verkoopt diverse materialen die een advies kunnen ondersteunen en artikelen voor de klant. Het zijn de artikelen waar ik zelf graag mee werk. Dit zijn: kleurkragen, kleursjaals, kleurkaartjes, kleurposters, styling cards, kledingadvies boekjes en kragen met 8 verschillende halslijnen. Zowel digitaal als gedrukt.

Tijdens een advies is het handig om het een en ander visueel te maken. Zelf werk ik het liefst met een mini-garderobe van veel voorkomende kledingstukken aangevuld met de 7 voorbeeldkragen. Hiermee kun je laten zien welke halslijnen passen bij de klant. Een echte eye-opener tijdens demonstraties en gemakkelijk mee te nemen. Kleur en stylingkaarten zitten netjes opgeborgen in een map. Gemakkelijk in gebruik tijdens workshops of uitgebreide adviezen.

Kom gerust een keer langs als je de materialen een keer wilt komen bekijken. Tarieven van de materialen zijn op aanvraag.
dsc00889

Kleurkragen

Naast de losse kleursjaals zijn er nu 10 sjaalkragen met 6 topkleuren per kraag. Prachtig en heel handig tijdens snelle analyses in winkels, kapsalons of tijdens te gebruiken tijdens workshops. Daarnaast zijn ze gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Er zitten heel wat uurtjes in de zoektocht naar de beste kleuren en in het verloop van de kleuren. Alle kragen bevatten de door mij geselecteerde topkleuren. Met de kleurkragen kun je in weinig tijd een goede en snelle analyse opbouwen: van warm naar koel en van donker naar licht. De achterkanten hebben diverse goud- en of zilvertinten passend bij het kleurtype. Zo kun je ook als een klant niet van goud houdt maar toch het warme type is, een goudtint laten zien die ze wellicht wel mooi vindt zoals rosé of brons. En kun je spelen met mat en glanzend.

Er zijn sets van 6 en 8 stuks. Ook als je met 4 kleurtypes werkt is het handig om minimaal 6 kleurkragen te hebben zodat je je advies kunt opbouwen. De set van 6 kleurkragen omvat: Set van 6 kragen: Winter, Koel, Zomer, Herfst, Warm en Lente. De set van 10 kragen omvat de 6 basis kleurkragen aangevuld met Licht, Donker, Helder en Gedempt. Hiermee kun je prima uit de voeten als je met 12 kleurtypes of meer werkt. Mocht er ooit een ongelukje met een kleurkraag gebeuren, dan zou een kleurstrook tegen vergoeding kunnen worden vervangen of uiteraard de hele kleurkraag kunnen worden vervangen.

Kleursjaals

Kleursjaals

Hi Style heeft prachtige kleursjaals ontwikkeld voor het geven van een duidelijk en persoonlijk kleuradvies. Een complete set bestaat uit 70 kleursjaals. Ingedeeld naar de 4 basis seizoenen waarmee je moeiteloos kunt schakelen naar 12 kleurtypes of prioriteiten kunt analyseren. Een set omvat zowel matte als glanzende stoffen. Met eigentijdse kleuren zoals koraal, roségoud, warm bordeauxrood, beige en diverse kaki-tinten. De Hi Style kleurkaarten sluiten naadloos aan bij de kleursjaals.

Ook als je al in het bezit bent van een kleursjaals kan ik je adviseren hoe je je je huidige set kunt optimaliseren. Het is mogelijk om ontbrekende kleursjaals los te bestellen. De praktijk wijst uit dat vooral de warme kleursjaals niet altijd mooi zijn. Dit is jammer. Het is voor ieder kleurtype leuk om te zien welke prachtige kleuren zij kunnen dragen. Elk modeseizoen is er een limited edition. Deze worden gepresenteerd tijdens de inspiratie-ochtenden.

kleurkaartjes

Kleurkaarten

De kleurkaarten voor de klant, zitten netjes opgeborgen in een map. Het is zo gerangschikt dat het een kleuradvies eenvoudiger maakt. De map dient meteen als werkmateriaal en is gemakkelijk mee te nemen tijdens workshops. Er zijn 12 verschillende types waarmee je goed en individueel passend advies kunt geven. Rekening houdend met kleurtype, leeftijd en persoonlijke smaak.

De kleurkaarten zijn vernieuwd met nieuwe trendy kleuren. Nu ook met een blanco achterzijde met ruimte voor logo van kleurenstylist.

Je bent van harte welkom om het concept een keer te komen bekijken. De kleurkaarten worden alleen geleverd aan personen die bij Hi Style een kleurtraining hebben gevolgd.

kleurposter

Kleurposters

Kleurposter van 50 x 70 cm met alle 12 kleurkaartjes. Alleen te bestellen als je met de kleurkaartjes werkt.

histyle-stylingcards

Stylingcards

Naast de uitgebreide kledingboekjes voor de klant, biedt Hi Style inmiddels ook de Styling cards. Prachtig vormgegeven en geïllustreerd door Linda Zoon. Er is veel zorg besteed aan de duidelijke illustraties maar ook vernieuwend en eigentijds zodat de styling cards geschikt zijn voor diverse leeftijden en stijlen. De styling cards zijn netjes gebonden in een map. Praktisch tijdens het geven van kledingadvies en mee te nemen tijdens workshops. Er zijn 7 verschillende figuurtypes in combinatie met 1 persoonlijke Stylingcard voor individuele tips & tricks. Elke klant ontvangt 2 Stylingcards: één met standaard figuurtips en één met persoonlijke tips in 2 aparte plastic hoesjes. Handig en leuk voor de klant. Zo kan zij tijdens het aankleden of winkelen haar styling cards er op na slaan. Daarbij scheelt het een hoop tijd voor de stylist. De kaarten zijn snel in te vullen. Dit maakt dat je over een ruime ervaring moet beschikken om er de essentie uit te kunnen halen. Hi Style staat garant voor kwaliteit en een eigentijdse aanpak.

Alleen ervaren stylistes die de Master Class Styling met goed gevolg hebben afgerond kunnen met de Stylingcards kunnen gaan werken. Tijdens de Masterclass leer je een allround advies te geven waarbij niet alleen kleur en kleding aan bod kom maar ook persoonlijkheid, smaak, leeftijd, levensstijl en beroep. Kijk bij de Specialisatiedagen voor data.

kledingadviesboekjes

Kledingadviesboekjes

De boekjes zijn zo ingedeeld dat je het advies stap voor stap kunt uitwerken. Een advies moet duidelijk en accuraat zijn maar ook voldoende ruimte overlaten voor persoonlijke invulling en nieuwe trends. Er is ook een digitale versie van het boekje. Deze wordt eenmalig geleverd met het logo van de kledingstylist en is onbeperkt te gebruiken.

kleding-kraag

Mallen kragen

Tijdens een advies is het handig om het een en ander visueel te maken. Zelf werk ik het liefst met een mini-garderobe van veel voorkomende kledingstukken aangevuld met de 7 voorbeeldkragen. Hiermee kun je laten zien welke halslijnen passen bij de klant. Een echte eye-opener tijdens demonstraties en gemakkelijk mee te nemen.

 

Tarieven van de diverse materialen zijn op aanvraag.

Kom gerust vrijblijvend een keer langs om de materialen te bekijken
of meld je aan voor de inspiratie-ochtend.