Image
Top
Menu

Kleurtrainingen

Hi Style Academy

Data kleurtrainingen

Basis kleurtrainingen | data in overleg
Kleurplus | 26 augustus & 16 september
Meld je nu aan!
basiskleur

Basis Kleur

De basis kleurtraining omvat 3 dagen die je op elk gewenst tijdstip kunt starten. Je leert werken met 4 kleurtypes: zomer, winter, lente, herfst. De cursusdagen vinden plaats in de studio in Rotterdam en/of bij je thuis of in het bedrijf. Twee weken lang kun je een nieuwe set kleursjaals uitproberen, die daarna eventueel aangeschaft kan worden. Op deze manier kun je zelf ervaren of het bevalt. Daarnaast kun je met andere materialen zoals de kleurkragen oefenen zodat je kunt ervaren wat er het beste bij je past.

Je kunt privélessen volgen of samen komen. Maximaal 3 personen per groep. Als je in groepsverband wilt starten, kun je je alvast aanmelden. Zodra een andere geïnteresseerde zich aandient, wordt je digitaal aan elkaar voorgesteld, zodat je zelf data kunt prikken. Dit kan 7 dagen in de week.

Nadat je de basis kleurtraining hebt doorlopen, kun je je kleurkennis eventueel verder uitbreiden middels de 2-daagse Kleurplustraining. Het kan ook zijn dat je de basis van 4- of 6 kleurtypen elders geleerd hebt, maar je merkt dat je iets mist of jezelf verder door wilt ontwikkelen. Met de losse sjaals is het eenvoudig schakelen tussen de 12 verschillende types.

Tarief: € 250 excl. btw bij 2 personen. Privétraining: € 350 excl. btw per dag.

Twijfel je nog een beetje? Meld je aan voor de gratis inspiratie-ochtend en kom vrijblijvend kennis maken.

Kleurplus

Kleurplus

Nadat je de basis onder de knie hebt, of je dit nu bij mij of elders hebt geleerd, kun je je kennis vergroten met de 2-daagse Kleurplus om met 12 kleurtypen te werken. Dit lijkt lastig, maar is gemakkelijker dan werken met 4 of 6 kleurtypen. Je hebt meer mogelijkheden om de kleur van de klant zo specifiek mogelijk te maken. Bovendien is er meer ruimte voor het verwerken van het karakter van de klant. Dit is leuker voor zowel de kleurenanalist als de klant. De map met kleurenkaarten maakt het eenvoudiger om met de typen te spelen. Er staat een Kleurplustraining gepland op 26 augustus & 16 september 2017.

De kleurtrainingen worden gegeven in de studio in Rotterdam of op je eigen locatie zodat je je met je eigen klantenkring kunt werken en ik je kan adviseren omtrent je praktijkruimte.

Tarief: € 450,- excl. BTW voor 2 dagen.

Om een indruk te krijgen: in het boek Kleding Genoeg Vrouwen worden de 4 seizoenen uitgelegd. In het boek Stijlfactor5 staan 10 kleurtypen beschreven geïllustreerd met modellen.

Heb je een training bij Hi Style gevolgd dan kun je je kosteloos inschrijven voor de inspiratie-ochtend.

 

 

Met veel plezier heb ik bij Merel de kleuropleiding gevolgd. Zelf ben ik schoonheidsspecialiste en visagiste. In het verleden heb ik al eens een kleuropleiding gevolgd en nu was ik op zoek naar een opfrissingscursus voor kleur. Merels opleiding is heel inspirerend en precies wat ik zocht. Het sprak mij vooral aan dat ik de klant nu maatwerk kan aanbieden. Iedereen is uniek en niet in een hokje te stoppen.

– Clari Horsmeier