Image
Top
Menu

Inspiratie ochtenden

Elke 3 maanden kun je aansluiten bij een inspiratie-ochtend. Het doel van deze ochtenden is om samen verder te groeien en te inspireren. Elke keer behandel ik actuele thema’s en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kleur, mode en kleding.

Ook nadat je een opleiding hebt gedaan, kun je je bij Hi Style blijven ontwikkelen. Zo zijn er aanvullende trainingsdagen zoals de Masterclass styling waarin ik je leer hoe je allround kunt stylen. Aanvullend zijn er boeken, video’s op Hi Style tv met elke maand nieuwe onderwerpen en de gratis inspiratie-ochtenden die elk kwartaal plaatsvinden. Deze ochtenden ben ik enkele jaren geleden gestart zodat je na een opleiding kunt blijven ontwikkelen. Veel stylistes werken alleen en dan is even sparren met collega’s heel fijn. Tegelijkertijd is het een gratis les waarin ik nieuwe tips en tricks deel. Als je bij Hi Style een opleiding hebt gevolgd kun je je ongelimiteerd aanmelden voor de inspiratieochtend.

Als je nog geen training bij Hi Style hebt gevolgd, ben je van harte welkom sfeer te komen proeven om te zien of je je bij Hi Style thuisvoelt. Het is belangrijk een klik te hebben met de persoon waarbij je een training wilt volgen.

De eerstvolgende is op 1 april 2017

Meld je nu aan!