Image
Top
Menu

Hi Style Opleidingen

Aan de opleidingen en trainingen van Hi Style ligt een degelijke basiskennis ten grondslag. Een basis waarmee je goed kunt doorgroeien en die eenvoudig toepasbaar is in de praktijk.

De trainingen zijn onderverdeeld in kleur, personal styling ook wel imageconsultancy genoemd en trainingen voor winkels en bedrijven. Of je nu voor jezelf werkt of bij een bedrijf, je kunt je altijd blijven ontwikkelen en doorgroeien. Advies geven dat zowel persoonlijk als commercieel is. De enorme verscheidenheid aan smaken, uiterlijkheden en wensen van de klant, verlangt dat je hierop in kunt spelen. En je verder kunt en durft te kijken dan 4 kleurtypen of 8 figuurtypen.

Elke klant is anders en uniek. Het gaat erom maatwerk te leveren. Mode en kleding blijven veranderen, maar met een goede basis kun je nieuwe ontwikkelingen en trends gemakkelijker integreren. Want mode meenemen in je advies is te leuk en te belangrijk om te laten liggen. Een gedateerde look maakt niemand blij en biedt weinig kansen. In de opleiding gaat het om de drie-eenheid: uiterlijk, innerlijk en mode. En praktisch advies kunnen geven. Klanten willen niet alleen weten wat hen mooi staat, maar vooral ook waar je het kan kopen en hoe je een outfit combineert. Het is mijn ervaring dat veel klanten combineren het lastigst vinden.

Heb je een training bij Hi Style gevolgd dan kun je je kosteloos inschrijven voor de inspiratie-ochtend.

 

kleurtraining
kleding&stijl
Specialisatiedagen

“Een kledingadvies van Merel is een hele happening. Merel kwam bij mij thuis en kon zo ook meteen een blik op mijn kledingkast werpen. Naast heel bruikbare tips over welke kleding en kleuren iets voor me doen, heeft ze me ook geadviseerd hoe ik mijn kledingskast het beste in kan delen. Dat lijkt een detail, maar het werkt wel. Het was een heleboel informatie in bijna 3 uur. Gelukkig heeft ze alle adviezen en tips vastgelegd in een boekje, dat ik nog officieel van haar uitgereikt krijg. Ik ben niet meteen naar de winkels gerend om een compleet nieuwe outfit aan te schaffen, maar kijk wel anders naar kleren…zowel die in mijn kast hangen (of inmiddels in de bak voor Humanitas), maar ook in de kledingwinkels. Ik ben kritischer en let erg goed op kleur, materiaal en vorm.Ik heb er erg veel aan gehad, dankzij de uitgebreide kennis en ervaring van Merel en de manier waarop ze dat weet over te brengen.”

– Monique van Ruitenburg