Image
Top
Menu

Boek Merel als spreker

Tijdens workshops en lezingen maak ik spiritualiteit toegankelijk. Mijn doel is je te inspireren om het op jouw unieke manier te doen. Bewust te worden van je mogelijkheden en hoe je vriendjes kan worden met het grote onzichtbare systeem, dat klaar staat je te steunen en te adviseren.

Met mijn achtergrond als ondernemer inspireer ik anderen graag met hun talenten en mogelijkheden. Meer dan 500 stylisten en kleurenanalisten heb ik opgeleid. Wat opvalt is dat de één het heel goed doet en de ander een stuk minder werk heeft. Het zijn niet eens de meest talentvolle dames die succesvol zijn, maar meestal die met de meeste passie. Door bewust te worden van je ware gedachten, gevoelens en de energie waarmee je de dingen doet en dingen te doen die bij jou passen, kun je het leven meer vormgeven zoals jij dat wilt.

Merel van het WoutWe zijn allemaal geboren met een scala aan potenties en mogelijkheden. Gaandeweg zal je ontdekken wat dit is. Wat je talent of passie is. Maar dit is niet voor iedereen meteen duidelijk. Daar kan een behoorlijke zoektocht aan vooraf gaan. Je zal de enige niet zijn die het gevoel heeft dat wat je doet niet helemaal bij je past. Het kan ook zijn dat je alles op de rit hebt; een goede website, een mooi product of dienst, maar het toch niet helemaal loopt zoals jij wilt.

Vanaf 2013 is er een nieuwe energie. Dit heeft een groot effect op hoe we dingen aanpakken en aanvoelen. Het verlangt van je dat je authentiek bent. Dingen doet vanuit je hart. Die bij je passen. Je te laten leiden door je innerlijke stem en je intuïtie. Soms kan het nodig zijn dat een buitenstaander je hier even bij helpt. Ik heb diverse tools ontwikkeld waarmee we snel en doeltreffend inzicht in de huidige situatie krijgen. Helder krijgen wat er nu is en waar jij naar toe wilt.

De lezingen zijn voor geschikt voor iedereen die een down to earth verhaal wil horen dat inspireert en stimuleert. Handgrepen geeft met veel voorbeelden uit de praktijk, zodat de informatie goed beklijft. Zowel privé toepasbaar als op werkgebied. Met mijn creatieve en zakelijke achtergrond is meedenken en inspireren een tweede natuur geworden.

Thema’s zijn onder andere: ‘Je intuïtie als kompas’, ‘Leven zoals jij dat wilt’ en ‘Ben jij er klaar voor?’ Uiteraard behandel ik ook graag andere onderwerpen. Informeer naar de mogelijkheden.