Image
Top
Menu

Maya & Intuïtie op 5 september & 5 oktober

Deze workshop geef ik samen met Roos Anemaet. Roos is gespecialiseerd in identiteitsmarketing. Marketing op basis van wie je bent, waar je in gelooft en wat je wil betekenen voor je klanten. Om snel je identiteit in kaart te brengen maakt ze gebruik van informatie uit de Maya-leer.

Colorful-HeartsIn de workshop krijg je van een Roos een persoonlijk Maya profiel. De informatie legt snel de vinger op je meest krachtige kwaliteiten. Daarnaast leg ik je uit hoe je je kunt laten leiden door je intuïtie.

Je intuïtie is een geweldige raadgever om bewust te leven en gelukkig te zijn. Maar hoe doe je dat? Luisteren naar je intuïtie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De hele dag door krijg je hints, het interpreteren hiervan is niet altijd eenvoudig maar zeker de moeite waard om in te investeren. Je zal merken dat je vaker op het juiste moment op de juiste plek bent en het leven meer vanzelf gaat.

Deelname is € 65,00 excl. btw per persoon inclusief Maya-profiel.
Workshop energie blazen in dat wat jij wilt (ofwel succesvol en gelukkig creëren). 
Info volgt.
De volgende Hi Life inspiratie-ochtend is op 5 september.
Meld je nu aan!

Inspiratie-ochtenden

De gratis inspiratie-ochtenden van Hi Style geef ik inmiddels een paar jaar met veel plezier. Deze ochtenden zijn speciaal gericht op cursisten uit het mode- en kledingvak. Steeds vaker ontving ik aanvragen van niet-collega’s: of zij ook mochten komen. Met als gevolg dat ik nu ook gratis inspiratie-ochtenden organiseer voor andere geïnteresseerden. Het doel tijdens deze Hi Life ochtenden is onze mogelijkheden te ontdekken en ervaringen uit te wisselen. Elkaar te inspireren dat te doen wat bij je past en wat jou gelukkig maakt.

De mogelijkheden zijn nog nooit zo groot geweest als nu. Nog maar een of twee generaties werd je leven bepaald door je ouders en het milieu waar je was geboren. Was je vader timmerman of boer, grote kans dat jij ook die kan op zou gaan. Je toekomst stond als het ware al vast. Dat is nu wel even anders. Er ligt geen vaststaand pad voor je klaar. Je mag het zelf invullen. Dit is fijn maar kan ook lastig zijn. Want waar kies je voor en hoe bepaal je je richting?

Ook als je al goed op weg bent, kan het zo maar gebeuren dat je het anders wilt doen. Keuzes die je maakt als je 20 of 30 bent, of het nu je beroep, relatie of levensstijl betreft, is niet meer voor de rest van je leven. De tijd dat je 50 jaar voor dezelfde baas bleef werken is voorbij. Het is maar de vraag of het bedrijf waar je werkt er volgend jaar nog is. Veranderingen lijken steeds sneller te gaan. Maar jij verandert net zo hard. Het is aan jou uit te zoeken wat je wilt en waar je naar toe wilt.