Image
Top
Menu

Wat trek ik aan?

Elke vrouw bekruipt wel eens het gevoel: Help, wat trek ik aan vandaag? En omdat wij dat zeker ook wel eens ervaren, dachten we: goh laten we er eens een boekje over maken.

Wat trek ik aan?

Wat trek ik aan is een praktisch stylingboekje die je helpt tijdens het aankleden en winkelen. Zodat je kleding aantrekt die aansluit bij je bui en de activiteiten van de komende dag. Kleding die je een goed gevoel geeft en je helpt bij dat te doen wat jij het liefste wilt. Boordevol gemakkelijk toepasbare stylingtips.

Uiteraard aangevuld met tips & tricks over jouw persoonlijke kleur- en figuurtype. Zodat je kleding kunt kopen die je mooi vindt maar ook mooi staat. Passend bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. En een persoonlijk stijltestje dat je in kunt vullen om zodat duidelijk wordt wat nu jouw persoonlijke signatuurstijl is. Een stijl die aansluit bij je beroep en functie.

Het ideale cadeautje of gewoon voor jezelf. Gemakkelijk voor in je tas zodat je tijdens het winkelen even kunt spieken.En heb je een keer zin in een joggingbroek op de bank, dan zijn wij de laatste die er iets van zeggen!

Tekst door Merel van ’t Wout met geweldige illustraties van Linda Zoon.

Wordt verwacht 2017!

Blijf op de hoogte