Image
Top
Menu

Hi Style Boeken

De derde druk met de naam ‘Kleding Genoeg Vrouwen’, is nog steeds actueel. Kennis delen doe ik graag. In 2007 rolde het boek ‘Kleding Genoeg’ van de band. Ik had toen niet kunnen bevroeden dat het zo’n succes zou worden.

Een boek voor mannen kon niet uitblijven. ‘Kleding Genoeg Mannen’ wordt veel gebruikt door bedrijven en heren met interesse voor de zakelijke regeltjes. In ‘Stijlfactor5’, het vervolg op ‘Kleding Genoeg Vrouwen’ laat ik zien dat je met 5 goede tips al een heel eind komt.

Het zijn de 5 essentiële factoren die van invloed zijn op de kledingstijl. Als je die weet, zal je kleding en accessoires kopen die je mooi maken, waarin je jezelf bent en die aansluiten bij je beroep. Een basis waarop je telkens weer terug kunt vallen, ongeacht leeftijd, mode of gelegenheid. Ter illustratie heb ik 21 vrouwen geportretteerd. Variërend in leeftijd, kleurtype, figuur, stijl, persoonlijkheid en beroep. Kleding Genoeg bevat vooral veel basistips omtrent kleur, figuur en styling. Het beschrijft de vier verschillende kleurtypen, welke halslijnen je het beste kunt kiezen bij grote borsten, wat te doen als je klein bent etc. In Stijlfactor5 staan meer persoonlijke kledingadviezen zodat je je wellicht door één van de dames kunt laten inspireren.

Naast de kledingboeken is er inmiddels een spiritueel prentenboekje bijgekomen: ‘Kadootjes voor heel de wereld’ inspireert kinderen maar ook volwassen op zoek te gaan naar hun unieke talent. Er is ook een Engelse uitgave: ‘Presents around the world’.