Image
Top
Menu

Workshops voor bedrijven

De regels voor zakelijke kleding zijn vervaagd en persoonlijker geworden. Professioneel gezien is het belangrijk jezelf te onderscheiden. Dit is best lastig. Meer vrijheid vraagt om bewuste keuzes.

Hi Style verzorgt gezellige stylingworkshops voor bedrijven. Doel is het verbeteren van de persoonlijke, professionele presentatie – aansluitend bij het bedrijf en de branche waarin deze persoon werkzaam is. De laatste jaren is er veel meer keus op het gebied van kleding. Maar wat kan wel en wat niet? En wat staat er nu het mooist bij jou? Het is algemeen bekend dat goed verzorgde personen meer kansen hebben en meer door de omgeving worden gewaardeerd.

“Als je weet dat je er goed uitziet, kun je je focussen op je werk zonder afgeleid te worden. Als je persoonlijke presentatie klopt geeft dit rust. Zowel voor jezelf als de ander.”

Tijdens de workshop krijgen alle deelnemers een kleurenanalyse en een persoonlijke kleurkaart waarmee winkelen en combineren een stuk gemakkelijker wordt. Aangevuld met styling- en figuurtips. Deze zijn uitgewerkt op handige styling cards. Uiteraard wordt de visie van het bedrijf en de (ongeschreven) regeltjes hierin meegenomen. Deze workshops zijn zowel voor dames als heren. Niet veel stylistes beschikken over gedegen kennis omtrent herenkleding. Ik laat zien dat er qua herenkleding ook heel veel leuke tips & tricks zijn, die combineren en winkelen een aantrekkelijker maken. Afhankelijk van de grootte van de groep werk ik alleen of laat ik mij door één of meerdere van de door mij getrainde stylistes assisteren. In 2 ½ uur tot een dag kunnen we grote stappen maken.

Locatie workshops

De studio waar de workshops plaatsvinden is gelegen op het Noordereiland in Rotterdam. Gratis parkeren voor de deur. Wellicht leuk om aansluitend een borrel te drinken aan de overkant bij Hotel New York of andere gelegenheden in de buurt. Uiteraard werk ik en mijn team ook op locatie.

Een workshop duurt gemiddeld 2 tot 2½ uur en is als losstaande activiteit te boeken en kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een borrel of bedrijfsuitje. Het doel is om het bewustzijn omtrent kleding en presentatie te vergroten. Naast zakelijke regeltjes ook uitleg over het effect van kleur, kleding, styling en verzorging.

Bedrijven zoals Unilever, Dura Bouw en De Finanseurs hebben de afgelopen periode de workshops gevolgd. Het kleedgedrag is verbeterd maar vooral het plezier in kleding toegenomen.

Training

Naast workshops verzorgt Hi Style ook trainingen voor organisaties. Zo ben ik één van de vaste trainers tijdens de trainingsweekenden voor nannies in opleiding bij Grotz & Crown. Samen met trainers op het gebied van communicatie, etiquette, opvoeding en voeding. De nannies krijgen op deze manier een gedegen voorbereiding, zodat zij met meer kennis en zelfvertrouwen bij een gezin geplaatst kunnen worden. Het onderdeel kleding & presentatie is tegelijkertijd een momentje van ontspanning tijdens het intensieve weekend.

Meld je nu aan!

Iedereen vindt het fijn te weten welke kleuren goed staan en welke niet. Een kleuradvies is zowel voor vrouwen en mannen een waardevolle investering. Je ziet er vitaler en frisser uit in de juiste kleuren.

Combineren wordt eenvoudiger en het is gemakkelijker een goede garderobe op te bouwen. Wat is er leuker dan dit samen met je collega’s te doen. Aansluitend op een werkdag in het bedrijf of bij ons in de studio in Rotterdam. In zo’n 2 tot 2½ uur krijgt elke deelnemer een persoonlijk kleuradvies en een persoonlijke kleurkaart.

Groepen vanaf 5 personen: Tarief: €49,50 per persoon inclusief kleurenkaart.

Ook voor grote groepen: Hi Style werkt met een team van ervaren kleurenadviseurs waardoor groepen van 20 personen ook tot de mogelijkheden behoren. Bij groepen vanaf 8 personen wordt het tarief per persoon voordeliger. Er wordt een totaalbedrag overeengekomen afhankelijk van het budget. Informeer naar de mogelijkheden.

Alvast een impressie?
Bekijk hier het filmpje: Kleuradvies | de snelste manier om er goed uit te zien.

Kleur- en kledingadvies

In korte tijd demonstreert Hi Style graag het effect van kleur en kleding. Moet je nu de warme kleuren hebben of koele, staan korte jasjes of juist lange beter en wat zijn de zakelijke do’s & don’ts. Elke genodigde krijgt een all-round advies en een persoonlijke kleurkaart. Je leert van in groepjes bezig te zijn. Zowel voor heren als dames. Het uitbouwen van een persoonlijke stijl wordt gemakkelijker en miskopen behoren tot het verleden. Hi Style geeft direct toepasbare tips met veel voorbeelden, aangevuld met tips over merken en leuke adresjes.

De deelnemers kunnen op verschillende manieren worden ingedeeld. Administratiekantoor De Finanseurs koos er bijvoorbeeld voor om dit in groepjes van 2 te doen. 4 tot 6 personen per dag op hun eigen locatie. Zodat er geen tijd verloren ging aan reizen. Unilever en TLN kozen juist om de adviezen in één groep te ondergaan, aansluitend op een werkdag.

Tarief: € 95 per persoon inclusief kleurenkaart.