Image
Top
Menu

Persoonlijk advies bedrijven

Bedrijven adviseer ik bij hun presentatie en kledingkeuze. Een persoonlijke stijl die aansluit bij het bedrijf, hun visie en de persoon. Dit kan in de vorm van een workshop, individuele sessies of begeleiding tijdens fotografie. Het is niet alleen leuk te weten wat je mooi staat, het maakt het leven zo veel gemakkelijker.

Veel mensen zijn onzeker als ze op de foto gaan en trekken iets aan dat netjes is, zonder zich bewust te zijn van de uitstraling. Het trouwpak van een paar jaar geleden of een grove sjaal die de hals volpropt, is niet de beste keus. Een eigentijdse, persoonlijke en frisse kledingstijl werkt veel beter. Ik stuur aan op mooie beelden en neem de onzekerheid weg. Immers als je weet dat het goed is, straal je dit uit. Of dit nu op een website is of achter de balie. Kleding is je visitekaartje.

Zo heb ik de financiële adviseurs van De finanseurs geholpen bij het smoelenboek. Hun wens was een toegankelijke, eigentijdse kledingstijl. In overleg met het personeel hebben we flatterende kledingsets uitgekozen. De visagist heeft het haar en de make-up verzorgd.

Daarnaast versterk ik individueel of samen met mijn team modewinkels tijdens events of klantenavonden. Tot de mogelijkheden behoren kleur- en/of styling workshops. Het doel is een gezellige en leerzame bijdrage te leveren die zowel waardevol is voor de klant als opdrachtgever. Een mooie gelegenheid om het contact met vaste klanten te verstevigen en nieuwe te verwelkomen. Hi Style verzorgt kleurworkshops voor onder andere Van Ballegooyen modes en Artu Napoli in Breda.

Tarief: op aanvraag, afhankelijk van aantal personen. Ik kom graag vrijblijvend langs voor advies.

Meld je nu aan!