Image
Top
Menu

Hi Style Bedrijven

Goed geklede personen versterken het imago van het bedrijf. Het is niet alleen aangenaam om te zien, dikwijls werkt het aanstekelijk. De tijd van saaie donkere mantelpakjes en plompe kostuums is voorbij.

Er is veel ruimte voor een persoonlijke invulling. Maar wat doe je wel en vooral: wat niet? Tijdens een workshop presenteer ik graag de do’s en dont’s van zakelijke kleding. Logisch dat dit niet overal hetzelfde is. Voor een advocatenkantoor is een andere uitstraling wenselijk dan bijvoorbeeld de creatieve sector.

Elke workshop is op maat gemaakt. Ik heb geen standaard Powerpoint presentatie die ik even afdraai. Kleding is zo’n breed onderwerp,het is belangrijk de wensen van een klant helder te krijgen en mezelf te verdiepen in het reilen en zeilen van een bedrijf. Om vervolgens positieve, bruikbare tips te geven zonder de modepolitie uit te hangen. Vrouwen, maar ook mannen, zijn vaak verrast hoe leuk het is om met kleding te spelen. Zodat je een visitekaartje bent voor zowel jezelf als voor het bedrijf. Als je weet waar je op moet letten, is het eigenlijk niet zo ingewikkeld. Er zijn drie mogelijkheden: Workshop, Persoonlijk advies of Training kappers- of winkelpersoneel.

Meld je nu aan!

 

workshop
persoonlijk-advies
winkelpersoneel